Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πάρτυ μαγισσών!!!!!

 Προχθές έγινε το πάρτυ της μικρής Άννα Μαρίας (της κορής μιας πολύ καλής φίλης) με θέμα μάγισσες και μάγοι! Τα χρώματα ήταν σε μαύρο, μώβ και πινελιές από ρόζ και κίτρινο. Ήταν το πρώτο πάρτυ που ετοίμασα και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να το οργανώσω και άρεσε στη μαμά και στη κόρη!


     Πρώτα απ' όλα, έφτιαξα για ντεκόρ το φόρεμα μιας μαγισσούλας, που κρέμεται από το φωτιστικό.



Για την κατασκευή χρειάστηκα μια ομπρέλα, την οποία την γύρισα ανάποδα, τούλι που το έραψα από κάτω σαν φουρώ, ένα μωβ καλσόν της μικρής γεμισμένο με βαμβάκι που το κρέμασα με κλωστή από την κορυφή της ομπρελας και μαύρη τσόχα με την οποία έφτιαξα τις μπότες παραγεμισμένες κι αυτές με βαμβάκι. Στα μικρά έκανε πολύ εντύπωση!

                            
                           Αυτά είναι τα δωράκια των μικρών που τα τυλίξαμε σε τούλι μωβ

Και η πρώτη μου piñata!!! Πολύ ερασιτεχνική βέβαια....αλλά αφού κρεμάστηκε και τα παιδιά την χάρηκαν, τότε μπορώ να νιώθω περήφανη ότι την κατάφερα!!  Χρησιμοποίησα χαρτόνι απλό και χαρτί γκοφρέ και την γέμισα με χαρτοπόλεμο, καραμέλες και γλυφιτζούρια. Για να την κρεμάσω χρησιμοποίησα το cropadile ώστε να ανοίξω τρυπούλες και να είναι σταθερές.









                        .......Και μια ιδέα για την γενικότερη διακόσμηση του σπιτιού..








Καλό σας Σαββατοκύριακο!!!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σου Βάσια.... καταπληκτική η ιδέα σου και τόσο ολοκληρωμένη... Πιστεύω πως η μικρή θα το κατευχαριστήθηκε. Καλά να περνάς. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία υλοποίηση του project,μπράβο σου!Σήμερα βρέθηκα τυχαία στο μπλογκ σου. Μπράβο σου για όλα, οι μαθητές σου είναι πολύ τυχεροί.Σου εύχομαι υγεία να έχεις πάντα και ό,τι καλύτερο και στην προσωπική σου ζωή.Νίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή